sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kuudes. Ja paluu vitutuksen lähteille

Päivää vaan kaikille äitin kermaperseille!
Uusi vuosi on vaihtunut mutta vitutus sen ku vaan jatkuu.
Vuorossa siis kaikennäköstä mikä on vituttanu viimesen monen, monen päivän aikana
minä en oo tätä enää päivittäny. 
Asiaan siis!


Ps. 8 lukijaa ilmestyny tänne, thanks bros!

Se mikä vituttaa, vituttaa niin vitusti


Kerrostalokännibileet


Olihan se mukava tänään huomata että joku rakas ihana äyssiperse-naapuri
oli uudenvuoden hulinoissa päättäny päästää lastinsa parvekkeelta alas. Ja samalla parin muunki asukkaan parvekkeelle. Ei kait tässä, kunha saan tietää syyllisen sen elämä tulee olemaan semmosta helvettiä että se tarvii ammattiauttajan apua. Nimittäin hautausurakoitsijan.


Uusi vuosi, Vappu yms bileet


Kaikki nämä vuoden kohokohtajuhlat joiden kuuluu kaiken järjen mukaan olla kivoja ja mahtavia,
jotka lopulta on kuitenki täyttä paskaa. Mikään ei mee suunnitelman mukaan vaan aina jotain hajoaa, joku lervaa, kämppä on sotkunen paskaläjä ja ihmiset osottaa sen oikean luonteensa sillä paskimmalla tavalla. Muutenki bileiden järkkääminen kotona kuulostaa aina loistavalta idealta aluksi, mutta lopulta kun oot potkinu viimesetki paskiaiset ulos kämpästä sulla on paskaa lattioilla, tiskivuori ja vittuuntunu olo kiitoksena.


Joulu


Tämäkin joulu meni poikkeuksetta niin että kenelläkään ei oo joulumieltä, lahjat on perseestä ja ruokaa on syöty niin että tammikuussa itketään joulukiloja. Herranjumala ihmiset, älkää ahtako sitä safkaa niin vitusti ettei tarvi tehä niitä uudenvuoden lupauksia että laihdutat joulukilos seuraavaan jouluun mennessä.
Muutenki koko joulu on aika perseestä. Lämmin ja kiva perhetapahtuma my ass.


Uudenvuoden lupaukset


Tänä vuonna tein tähän mennessä helpoimman lupauksen; en juo niin vitusti ensvuonna ku mitä on tänävuonna tullu juotua. Sehän on aika varma että lupaus ei tule pitämään, mutta lopulta ei vituta yhtään että lupaus meni vituiksi; voi juua vitutukseen.
Kaikki nämä "laihdutan kymmenen kiloa", "en oo nii kusipää", "en vedä nii vitusti kamaa"- lupaukset on lopulta kaikki täyttä paskaa. Kuntosalilla käydään kerran ja sen jälkeen siirrytään taas kotosasti sohvaperunaksi. Ja sitä nyt ei voi vaan muuttaa jos on jo valmiiksi vitun kusipää.


Karppauksen demonisointi


Se että ihmiset syö lihaa ja salaattia aiheuttaa syöpää. Ja siihen kuolee. Ja se on niiiin paljo epäterveellisempää ku kaikki helvetin pirtelö/omena/keitto/mössö-vitun-dieetit. Ne joiden mielestä se pitsa on vitun vihannes nii vetäkööt sitä saatana naamaan jos siltä tuntuu mutta ei sitte itketä miten läskejä ollaan ja miten on kaikki veriarvot ja vitamiinien saaminen ihan vituillaan.


Alkoholi-ja tupakkaverot


Kiitos tästä uusimmasta korotuksesta, rakkaat Suomen maan päättäjät. Sehän ihan vitusti estää ihmisiä juomasta/polttamasta että niitä hintoja nostetaan taivaisiin; sehän vaan edesauttaa pimeää maahantuomista. Kohta tupakka on uus kannabis, vitun kallista ja niin saatanan paheksuttua että huhhuh. Ei kait siinä mitään jos tupakka maksaa pian saman verran ku huumeet, kaikkihan tietää miten huumeisiinki hommataan rahat. Way to go people!


Bensan ja dieselin hinnan nousu


Kenen idea oli nostaa jotain dieselin hintaa, oikeasti? Nyt vuoden vaihteen jälkeen se maksaa aika sentilleen saman verran kuin normaali bensa. Ja miettikää siihen ne kivat ylimääräset dieselverot päälle. Onhan se nyt tiedossa että pitäs käyttää enemmän julkisia ja plaah ja plaah mutta jos asut jossain takapajukylässä ja bussi kulkee kahdesti päivässä vielä perseempään paikkaan ja maksaa kymmenen euroo menopaluu niin eipä vitusti naurata ku autolla pääsee halvemmalla. Oikeasti taksitki on halvempia jos on useampi liikenteessä ku julkinen liikenne.






Tässä tämmönen tälläkertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti