perjantai 19. elokuuta 2011

Viides.

Hahaa! Näyttäs siltä siis että saan keksiä itse pälli, ihan hyvä että lisäsin tän vaihtoehdon koska
vitut mua ois kiinnostanu teiän pillin mukkaan mittää kirjotella!
Eli sarjassamme vituttaa; tämänaamuset ynnä muut ajankohtaset.


Randomness is a gift


Suihkukaapit


Et mahdu kääntymään, suoraan suihkusta ruiskuava vesi tuntuu laavalta ja seinät on paskaset. Kuka nää keksi?! Pisteet siitä tietty että siellä on ihan lämmin sen aikaa ku siellä läävässä seisoo. Mutta ootappa vaa ku pääset ulos sieltä, iskee semmonen jumalaton -100 asteinen tuuli vasten märkää naamaa nii että ärräpäät lentelee!




Sähköiset kouluverkostot (ts Wilma)


"Mää laitoin kaikille oppilaille viestiä että perjantain aamutunti on peruttu" NOVITTU KIITOS TIEDOSTA EN OIS HALUNNUKKAAN MENNÄ MUTTA SILTI TÄÄLLÄ OON! Se että edeltävänä yönä pistetään viestiä että "Moro, tunti on peruttu koska runkkaan pianoon" ei ole tarpeeksi ajoissa, ei muuten niinkää vituttas ellei ois ollu päivän ainoa tunti ja ennen sitä joutunu vääntään ittesä sängystä töihin kaks tuntia turhan aikasin! Sitten tämä että tiedustellaan "Josko annetaan vanhemmille kans tunnukset että ne voi kyyliä sun poissaoloja ja numeroita vaikka ootkin jo täysikänen saamaton paska" Kyllä, just tän takia muutin ja vaihdoin koulua että mun kyttääminen sais jatkua siellä WITUN WILMASSA.


Meemit joista ei tajua paskan vittua


 Käsi ylös joka ymmärsi? NYT VITTU NE KÄDET ALAS!


Brändit


Vittuako mua kiinnostaa juokko nää lasolia vai Jack Danielsia, vejäkkö liimaa vai futuristisempia aineita. Kaikki D&G, H&M, Haista&vitut KINOSTI AIVAN SAATANASTI ETTÄ SULLA ON KÄSINTEHTYÄ SATAPROSENTTISTA KAMELINPERSETTÄ TÄÄ SUN UUS KELLON PIDIKE (HAISTAVITTU 6000€)


Heterohomot jotka leuhkii brändeillä


Hommaa joku muu mulkunjatke ku pinkki lacoste-dödö tai muuta yhtä IHQua, se on varma että jos haiset tommoselle ruusupaskalle nii naiset pysyy takuulla sen valovuoden päässä! Gay much?


Ihmedieetit


Ootteko oikeesti tosissanne, vuosikausien paskan mättämisen jälkeen pitäs viikossa saada ne kilot vittuun? On se kumma että sitä painoindeksiä on kehannu katella sen kakskytävuotta ilman epätoivoa mutta vittu heti menee tietty epätoivoseksi kun aletaan vetään jaan kurkkukeittoa ja nappeja naamaan. Onko se ihmekää että vituttaa jos leikkii paastoavansa ja kuitenki salaa ahtaa naamaan suklaadonitseja pimeässä kaapissa ettei vaa naapurit nää?!




Paskat laitteet


Ketä EI vituta se että ostat "laatua kolmen vuoden takuulla" ja se hajoaa kolmessä päivässä ja oot hukannu sen kuitin/"oma vika ku meni rikki"/hupsvittu. Siitä vitun tonnin vehkeestä irtoo ekana napit eikä käyttöohjeita tietenkää löydy koska pätevänä viskasit ne ekana vittuun ku aattelit että "kyl mä ny tätä osaan vittu käyttää". 


Törkeen tiukat farkut miehillä


Sitä munaa ei tarvi herutella semmosilla paikoilla missä on kans lapsia! Uskotaa me että se vehje löytyy sieltä lahkeesta, painu vittuu siitä tai pue hame päälle enneko kivekses tipahtaa!






Törkeen tiukat vaatteet naisilla


Tissiherut alkaa olla jo jokapäivästä skeidaa mutta onko pakko löytyy myös nämä kategoriat ku jenkkisheru, kolme-leukaa-heru, söin-just-kolme-pitsaa-heru ja panin-just-hevosta-heru. Oikeesti, jos et omista peiliä nii jää sisälle istuun eläkä tuu siihe vieree tissit ja puolet perseestä vilkkuen ku et saanukkaa tungettua niitä millää vaatteides sisään!








Dokailu


Tosi sivistynyttä hei, yleensä perinteinen dokailuilta menee kolmella eri tavalla;
a)vedät kalsarit, katot pornoa ja menet itkien nukkumaan käsi housuissa.
b) menet "koviin bileisiin", kaikki on homoja/lesboja ja kukaan ei halua sua, juot koska vituttaa, menet itkien nukkumaan käsi housuissa.
c) menet baariin, kierrät pöydästä pöytään, kukaan ei halua sua, juot koska vituttaa, menet itkien nukkumaan käsi housuissa.


Ja sitä rataa.
Kuka voi oikeesti myöntää että loppujen lopuksi dokausillat alkaa ja päättyy suunnitellusti? On meinaan itellä niin että näin ei oo koskaan käyny. Tai sitte on jääny juomatta ja oon lähteny vittuuntuneena selvin päin kotiin.


Persoonansa parisuhteessa kokonaan menettävät ihmiset


Okei onhan se ihan mukavaa olla parisuhteessa nillin nillin ja sulautua yheksi sykkiväksi elinorgasmiksi.
Mutta mikä vittu siinä on että kun se Pertsa-Pena tipahtaa elämään niin kaikki muut asiat imastaan viemäriin samoilla tulilla? Persoonallisuus napsahtaa ku kuiva oksa ja susta on tullu Penan nyrkkeilysäkki/syöttäjä/siivooja/äiti ja parhaimmillaa näitä kaikkea. 
"Se on nii kultanen, mä en haluu mitään enempää ku olla sen kans aina!!11 Vaik se eilen löiki mua ja huus et hae lisää kaljaa huora nii mä tiiän et se oikeesti välittää" 


JA PASKAN VITUT















2 kommenttia: