keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ensimmäinen

Ensimmäinen tosimiesblogi lähtee siis vittu tästä.
Aattelin ensimmäiseksi ottaa näin kotosasti käsiteltäväksi
vähän sitä sun tätä, lähinnä näitä ruudinkeksijöitä ja muuta 
maailman moskaa.




Kerrostaloelämää


Tyypit joilla ei ole aavistustakaan mitä kerrostalossa asuminen tarkottaa
Tämä on siis omistettu kokonaan niille pälliperseille jotka asuvat kerrostaloissa,
mutta jostain syystä kuvittelevat olevansa sen 12-kerroksisen tornihelvetin ainoat asukkaat. Hyviä tapoja tehdä hulluksi naapurinsa kerrostalossa on
totta vitussä tämä että HOMMATAAN RUMMUT.


Eikait siinnä, tuleehan sitä itsekkin soiteltua sillon tällön niin suuta ku kitaraakin, enkä kiellä toki sitäkään että ihan hiljasta olis aina täällä mun kämpillä muutenkaan. MUTTA KENELLÄ ON NIIN LOISTAVAT AIVOITUKSET ETTÄ NIITÄ RUMPUJA SOITETAAN VITTU KELLO 10 JA 24 VÄLISSÄ NIIN ETTÄ ISOMMATKI MIEHET ALKAA ITKEMÄÄN KUN SE ON NIIN SÄÄLITTÄVÄN KUULOSTA JUMPUTUSTA. Oon niin onnekas että oon saanu vielä jonku säälittävän humppabändin tuonne yläkertaan että osataan vaan peruskomppi ja siitäkin vaan puolet. Mielummin kuuntelis tosissaan sitä hypermegaultrablästerdeathörinätrash-tuplapedaalijumputusta kunnollisessa rymissä ku tätä vitummoista rytmitajutonta korvien rääkkäystä. 


Pahinta ehkä tässä paskassa on se, että ne äänet EIVÄT kuulu tarpeeksi lujaa että niitä muut kuulisivat kun tulevat käymään. EI,EI, nämä äänet on semmosen kiinalaisen vesikidutushärvelin tapasia, ne kuuluu vaimeasti mutta selvästi ja joka vitun kerta kun se keskeytyy ootat vaan liekit perseen alla millon ne seuraavaksi alkaa. Opettelisivat elämään saatana.


Muuten mun naapurit onkin ihan mukavia ja hiljasia,
minä se täällä näytän eniten ääntä pitävän ku tätä populaa ramppaa siihen malliin.


Ihmiset jotka "tulevat käymään" ja joko syövät kaiken, juovat kaiken tai polttavat tupakkasi


Siis ei kait siinä mitään, onhan se ihan kohteliasta toki kun sitä raahaudutaan ensin kymmenen kilsaa jonkun luokse näillä luskuperseskoottereilla että kahvit tarjotaan, mutta siinä se raja menee. Kun nämä hyvänpäiväntutut lähtevät niin ensimmäisenä huomaa että ne pummi viimeset tupakit. Seuraavien vieraiden tullessa huomaa että ne saatanan äpärät on käyttäny viimeset kahviröpöt/maidot/suodatinpussit/kaiken muun paskan millä kestitään ihmisiä ja joudut uudestaan juoksemaan kauppaan. Se on kans mukavaa kun tällasen railakamman illan jälkeen kompastelet mukeihin/puoliksi juotuihin tölkkeihin, tyhjiin rislapaketeihin ja tahmasiin läikkiin lattiassa. Ja niitä vitun tupakanröpöjä on sohvassa, läppärin aakkosten välissä ja sun housuissa kans. Viimestään alkaa vituttaan kun joku saatanan nilli on käyttäny viimeset vessapaperit ja jättäny sulle vaan jälkeensä kasan paskasia akuankkoja.




Kahelit ohikulkijat jotka tunkee sun luokse ryyppäämään


Ehkä mukavimpia näistä edellisistä ihmisistä on nämä tyypit, KOSKA NIITÄ EI OO PAKKO PÄÄSTÄÄ SUN ELÄMÄÄN TAI KÄMPPÄÄN YLIPÄÄTÄNSÄ! Onkait se ihan mukavaa että kaiken maailman Kassi-Almat moikkailee sua kun oot partsilla rössillä, mutta se että ne alkaa märiseen ja huutaan kun et välttämättä halua tarjota niille yösijaa/juotavaa/mitään muutakaan ko pullon kusta päähän kaadettuna. Kerran nakkasin pummille pullonavaimen että pääsin siitä eroon mutta sai olla vittu viimenen kerta, enskerralla viskaan kerralla kilon tiiliskiviä. Eipähä tarvi katella sitä ennää sen jälkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti