torstai 11. elokuuta 2011

Toinen.

Tänään ollu enemmänki mase- ku ragepäivä mutta yritän parhaani! Ja kellohan on vasta pian 12 niin päivän ragemässyt ovat vasta edessä. Mutta tässä nämä jotka on ehtiny tänään jo vituttamaan.

Rakennusmiehet ja se kun sirkkelöidään jo aamuseitsemältä

Ja tätä sulosointusta kirskumista saan kuunnella tod.näk. niin kauan kun asun tässä. Jossain vaiheessa nimittäin lähtee iteltäki nuo parvekkeet tosta vittuun.
En kyllä tykkäis polttaa keittiössä/muutenkaa sisällä mutta mulle ei jätetä kyllä vaihtoehtoja jos en saa vaihtaa kämppää. Ja määhä tervaan nii vitusti tota kattoa sitte että ne antaa mulle sen vaihtokämpän saatana.

Hedelmät jotka pilaantuvat just ku ne on kylpsiä

Kuka vittu on keksiny että esim. banaani on kypsä vasta mustana? Kuka vittu sitä ruskiaa paskaa ahtaa naamaansa enää kun se haisee vaan sokerille ja raatokärpästen paskalle? Kertokaa mulle!
Mulla tosin pilaantu nektariinit, ne kasvatti jonku karvasen valkosen seitin päivässä sitä laatikkoa vasten. Just ku luulin että ne ois kypsiä.
Vitut.

Se kun jauhelihasta ei keksi mitään ruokaa ilman pastaa

Niinki kovasti ku tykkään jauhelihasta niin mitä vittua siitä oikeesti tekee jos ei huvita ahtaa sitä saatanan tärkkelysmössöä napaansa jauhelihanokareen kera? Okei okei, jauhelihakeittohan on ihan jees. Mutta jos on perunaboikotillaki nii mitä vittua siihe laittaa, vettä pippuria ja jauhelihaa vai siihe vitun mössökeittoon?
Ei kuulosta ainakaa meikän korvaan mitenkään houkuttelevalta.
Sitte se että vittu sua katotaan kieroon ku ostat sika-nautaa tai vittu nauta-sikaa. TÄÄ ON IHAN IHMISTEN RUOKAA, VITTU EI SITÄ MUUTEN MYYTÄS! KYLLÄHÄ SÄÄKI VEDÄT JOKA VITUN JOULU SEN KYMMENEN KILON KINKUN NAPAAS ILMAN MITÄÄN ESTOJA!

Se kun heräät vitun kylmästä kämpästä etkö osaa säätää pattereita päälle

Tää vitutti ehkä maksimaalisesti eniten tänäaamuna. Niiko mulla ei ois jo valmiiksi kurkku kipeä, ei vittu pittäähän se olla semmonen hilpee miinus 666 astetta täällä sisällä ku vittu pihallaki on lämpimämpää! Sitte kun ne lämpötilat on merkattu päin vittua siihen patteriin nii emminä tiiä laitanko sen vivun vittu siihe -10 kohalle vai 26 kohalle, kummasta sitä saatanan lämmintä nyt sitte tulee? Vai nauttiiko joku oikeesti muka -10 asteen lämpötilasta vapaaehtosesti sisällä?

VITTU MÄÄ TAPAN TUON SAATANAN RUMPALIRUNKUN TUOLTA YLÄKERRASTA HOMMAIS TÖITÄ SAATANAN PUMMI EIKÄ SOITTAS TOTA PASKAA PERUSKOMPPIA TAAS VAIHTEEN VUOKSI!!!!!!!

Se kun sulla ei oo ämyreitä joilla peittää naapurin paskaa rummunsoittoa

TARVIIKO TÄÄ EES SELITYSTÄ

Antibiootit joiden aikana ei saa ottaa muita lääkkeitä/juua MAITOA mutta alkoholia kyllä saa käyttää

Eli vejänkö mää nyt tätä vitun kermalikööripaskaa vai en, mitehä paljo tässä on maitoa että mää kuolen tähän?!

Se miten jokasessa lukiossa on eri koodisysteemit/muut aikataulut

Okei eli mun edellisessä koulussa eka tunti alko 8.00. Nyt alkaa 8.30. Veikkaan että oon aika vitun sekasin seuraavat pariviikkoa pelkkien tämmösten tsydeemien takia.
Sitten nää koodit kusee kymmenen nolla kun yrität ottaa yhtään kursseja vieressä olevasta toisesta lukiosta.
Haistakoot vittu sanon minä!

Netissä olevat leffojen/sarjojen "ilmaset" katselusivustot

Menin sitten tsekkaamaan tämän kaikkien hehkuttaman fintv-nordictv paskan tänään. Aluksi mitään pätkiä ei nähnyt ilman että oli kirjautunut sisään.
Noh, sitä tehtiin sitte tunnukset ja yritettiin uudestaan.
Sen jälkeen se vittu alko iniseen pankkitunnuksia että tää maksaa "vain" tän ja tän verran kuussa.
Ja kaikki ne leffat mitä sieltä löysin oli täyttä paskaa.
ARE YOU FRAKKING KIDDING MEH???!!
MIELUMMIN VITTU OOTAN SEN VIIS TUNTIA KUN TÄÄ WAREE JONKUN LEFFAN KU ETTÄ MAKSASIN SIITÄ SAMASTA HUVISTA SEN KOLMEKYMPPIÄ VUODESSA
TURHAAN 

Oikeesti, kenen ideoita nää on? Eikö niillä vitun mainoksilla jo pilata puolet leffanautinnosta/makseta koko roska?

Eipä siinä sitten, hyvin vittumaista päivänjatkoa vaan kaikille!

2 kommenttia:

  1. Nähtävästi rumpali on saanu informaatioo siitä että kuinka mielekästä on muiden kuunnella sitä tasaista jumputusta johon jopa muutaman vuoden ikäiset tenavatki kykenee. :)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan että ottaa onkeensa!

    VastaaPoista