perjantai 12. elokuuta 2011

Neljäs.

No vittu moro vaa kaikille!


Hyytävän lukijamäärän vuoksi asetin siis kyselyn johon on vielä pari päivää aikaa vastata ja kirjottelen sitten tuloksenmukasen blogituksen tänne.


MUTTA OIKEESTI IHMISET, EI TEILLÄ VISSII OO MUUTA ELÄMÄÄ KO ANIMEPORNON KATTOMINEN JA MUN BLOGIN STALKKAAMINEN!?


Noh, kiitos joka tapauksessa ;D
Myös kommentit ovat tervetulleita vittu!
Sitte ite blogiin




Meitä on moneksi


J-rock- ja pop-fanit sun muut mangakawaiit


Kyllä määki tykkään musiikista mutta se ei tarkota sitä että vejän päälle Kinttu-Anteron stretsihousut ja vejän iteltä tukan milliterällä vaa sen takia että se on uusinta muotia toisella puolen palloa. Haloo, ketä nämä EI ärsytä?!


Muut sekopääfanit


"Mulla on sama tatsa ko Britneyllä ja se on kans kirjotettu väärin iha niiko sillä"
Vittu alakko nääki sitte vetään vitusti huumeita ja meet naimisiin taustatanssijas kanssa huurusen Vegas-illan päätteeksi?
MITEN JOKU MULKKUBRITNEY VOI OLLA KENENKÄÄN ROOLIMALLI?!




Ihana baarikulttuuri






Baarilortot


Se että oon baarissa yksin ilman sadan kilon siveysvyötä ja kahta gorillaa ei tarkota sitä että baarin jokanen viiskymppinen voi tulla mua iskemään! Jos kaipaan seuraa semmosista kävelen suoraa hautuumaalle ja raastan sieltä jonku yhtä mätänevän mutta paremmanhajusen rotiskon mun sängynpohjalle!
JA LUKEEKO MUN OTASSA MUKA JOTENKI ETTÄ LESBO, EI NEKÄÄ VITTU KIVOJA OO IHOLLA ON MULLA SITÄ HUULIPUNAA SAATANA JO VALMIIKS VAATTEISSA


Karaoken kuninkaat


Se että jedät "ihan vitun hyvin" karaokea ei tarkota että oikeesti osasit laulaa. Säälistä ne sulle taputtaa raukka iha vaa vittu että pitäsit sen turpas kii ees seuraavaan mainoskatkoon asti!


Pöydästä toiseen kulkijat


Etkö sää vittu jo edellisessä pöydässä kuullu että ei kiinnosta, mee vittu muualle sen valtionduunis kanssa ei se susta mitään vitun naistenmiestä tee jos kulet työmatkas lentokoneella ja vietät viikonloppus ahistellen muita ihmisiä!


"Onks tässä vapaata?"


NO EI VITTU OLE MEE MUUALLE SIITÄ RYYSTÄÄ SITÄ IRISH COFFEETAS, EKKÖ NÄÄ NÄÄ ETTÄ MULLA ON KIIRE TÄSSÄ TOMMOSIA VÄLTELLESSÄ?!


"Oisko tarjota yhtä tupakkaa?"


Mitä mää ite sitte vittu poltan vitutukseen jos kaiken maailman pälleille mun tupakit jakelisin? Tiskillä on automaatti josta saa ja jos ei nii kävele siihe vieressä olevaan persegrilliin ostamaan itelles aski!


"En mää polta ku kännissä"


EN MÄÄKÄÄ VITTUUNNU SUHUN KU VAA KÄNNISSÄ!!


Ovimikot


Vittu nää kaljut gorillat ei kuulu ihmisten ilmoille ollenkaan, painusivat vittu sinne salille kiskomaan vaa niitä proteiinipatukoita ko ilman niitä ei mittää kuitenkaa nouse! Monellakoha ovimikolla on miestissit hormonien takia, I wonder.


Se että baaritiskillä heilutellaa niitä kortteja ja seteleitä


EI ne mikot sokeita oo eiköhän ne oleta että sulla on rahaa ku kerta aiot muka jotaki napaas kaataakki?!


"Onks sulla näyttää papereita"


No ei vittu oo, just tulin sisää ja siinä ne kerran näytin mutta kaivellaanpa se vitun passi uuestaan täältä kaiken muun paskan seasta!


Vessoihin sammujat


Oikeesti, mitä vittua?!


Vitun kalliit pääsymaksut


Sen jälkee ku oot maksanu kuus euroa sisään ja useemman euron narikasta ja huomaat että baari on täyttä paskaa ja täynnä vitun kännistä porukkaa ei voi sannoo muuta ku VITTU!













3 kommenttia: