torstai 11. elokuuta 2011

Kolmas.

Ihmisten välisistä suhteista poimittua


Roikkujat


Eli nämä joille joskus sanoit muutaman kannustavan sanan ja jotka jäivät sitten loppuelämäksesi perseeseesi roikkumaan. Jokaiselta löytyy varmasti näitä jotka itkevät sinulle vastoinkäymisiään rakkaudessa, rahassa ja kaikessa muussa mahdollisessa. Eniten ärsyttää se että et pääse niistä irti välinpitämättömyydellä, huutamisella saati pokasahallakaan.


Vanhojen muistelijat


Tähän kategoriaan kuuluvat ihmiset jotka tunnet tarhasta/ala-asteelta/jostain pentuajan harrastuksesta, eikä teillä ole mitään yhteistä mutta olette silti jostain kumman syystä vielä ystäviä esim. Facebookissa. Heillä ei ole mitään halua tietää mitä sinulle nykyisin kuuluu tai muutakaan ajankohtaisempaa, vaan aina kun he tulevat juttelemaan puhutaan siitä miten Pirkka-Petteri kusi housuihinsa liikunnantunnilla tai siitä miten rumat tekoraudat jommallakummalla teistä oli.


Lemmikkihullut/lapsihullut ja muut kategoriaan kuuluvat kahelit


Eli pääsääntöisesti ne jotka joka näkemällä näyttävät kuvia lemmikeistään/lapsistaan/miehestään/suvustaan/lomamatkoistaan ynnä muusta roskiksen sisällöstä. 
Siinä sitten ei auta muu ku vääntää tekopirteä hymy naamalle ja väkisillä sanoa jotain mukavaa siitä miten lutuselta Tassu näyttää paskalla tai kun Erkko-Heimolla on märkärupi naamassa. Eka kerta riitti kiitos ellet oo onnistunu lihottaan/silpomaan näitä kullannuppuja semmoseen kuntoon ettei ne oo enää tunnistettavissa edellisestä kuvasta.


Jeesustelijat, besserwisserit ja "I told you so"t.


Kyllä, mää tiiän että kuolen vielä tähän tupakointiin ja siihen jäätävään määrään mitä kittaan alkoholia viikonloppusin. Tukehu sinä vaa siellä siihe saatanan porkkanaas nii tuun nauraan sun haudalle!


"Artistit"


Se että sun isoäiti ja muut sukulaiset on sanonu että oot vitun hyvä laulaan/soittaan jotain mulkkusoitinta ei tarkota sitä että tuut aukoon mulle miten professionaali oot ja mistä nuotista mikäki pitäs oikeesti soittaa. Vittu painu sinne mikämikämaahan ja hommaa joku höpövittutodistus että sulla on se vitun absoluuttinen sävelkorva ennenku tuut aukoon päätäs!


Genreuskovaiset


"Sää oot ihan selvästi emo joka yrittää olla hevari joka kuuntelee industrialmetalia joka pukeutuu ku fruittari joka vilkuttaa keskaria ko punkkari"


VITTU!


Uskontohihhulit


Se etten usko sun kolmivaginaiseen jumalaas ei tee musta yhtään sen huonompaa ihmistä. Vaikka mä palaisinki helvetissä seuraavan ikuisuuden, TIIÄMPÄHÄN VITTU KETÄ OLLA SIELLÄ VASTASSA!!


Bit, lesbot, homot, transgenderit, heterot, shemalet ymsymsyms


Ihan sama mulle ole vaikka sammakko! Vittu onko se niin iso juttu että sitä pittää märistä kaikkialla miten kukaan ei ymmärrä sua kun oot tämmönen transmalegendervittusaatananpalvoja, TUSKIN OOT AINOA! Propsit kaappihomoille, niitten nillitystä ei tarvi ainakaa kuunnella jokasella ircpalstalla.


Edellämainittujen vihaajat


Mikä vittu siinä on että pittää kuitenkaan kirvestä alkaa terottelemaan sen takia että joku nyt tykkää mulkusta ei pimpistä, saa mennä ammattiauttajalle jos alkaa liikaa kyrsimään naapurin Homopetteri!


Parisuhdesekopäät


"Me tykätään golfista, me ollaan raskaana, meillä on kuppa"
KIITOS TIEDOSTA
Mikä helvetin influenssavirus on tämä joka sulauttaa kaks persläpeä yheksi kollektiiviseksi parsa-aivoksi?!
Jos tiiätte nii kertokaa mullekin nii osaan pysyä kaukana siitä!




Avuttomat ihmiset


"Siis mää aattelin nyt niiq keittää kananmunii, niiq otanx mää nää kuoret pois niiq eka?"


"VITTU NETTI EI TOIMI ELÄ TUU SIINÄ SELITTÄÄN MULLE FACE TOIMII, YOUTUBE TOIMII, WINDOWS TOIMII MUTTA NETTI EI TOIMI!!"


MISTÄ NÄITÄ PASKAAIVOJA SIKIÄÄ?!






Eipäsjuupas-ihmiset


Onko se niin vaikeeta päättää ottaako nyt sitä mustaa vai valkosta maalia vai vetäskö sittenki parketilla seinät umpeen, jos jotaki ois yhtä vaihtoehtoa nii sillonki pitäs sen paremman puoliskon kanssa tapella siitä otetaanko sitä miten paljo! Se kans nyppää vitusti kun ensin sovitaan jotain, sitte perutaan, sitten taas passaaki, sitte ei taas passaa, sitte VITTU!!


Nörtit


Se että oot irl oikeesti aika lol tyyppi ei tarkota että oisit jotenki erikoine noine supermieskalsareines ja paskasen hengitykses kanssa.







































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti